Keskinoğlu çevresel yönetim politikasıyla 1994 yılında faaliyete geçirdiği Viyol fabrikasında, yumurtanın sağlıklı ve güvenli bir şekilde mutfaklara ulaşmasını hedeflemiştir. Viyol üretim tesisi 58 bin 802 m2 arazi üzerine kurulu, 17 bin 867 m2 kapalı alanda faaliyet göstermektedir.
Doğa ve çevreyi koruma bilinciyle işlenen atık kağıtlar geri dönüşüme katkı sağlamaktadır. Geri dönüşüm esnasında laboratuvar analizleri gerçekleştirilen gazete ve dergi gibi geri dönüştürülebilir kağıtlar, rafine tesislerde tam otomatik üretim ünitelerinde işlenir ve yüksek kaliteli ürünlerin güvencesi olan yumurta kaplarına dönüşür.
Yıllık 345 milyon adet üretim gerçekleştirerek Türkiye’nin en büyük viyol üreticilerinden olan Keskinoğlu, kaliteli üretimi esas alarak hem iç pazarda hem de global pazarda faaliyetlerini arttırarak sürdürmektedir.
İstenilen renklerde, çeşitli boy ve özelliklerde üretilen viollerin dış yüzeylerine tercihe göre renkli baskı da yapılabilmektedir. Yumurtanın nefes alabilen, gözenekli kabuk yapısı nedeniyle kullanım açısından diğer ambalaj tiplerinden yüzde yüz daha güvenli olan viol uygulaması, ulusal çevrecilik politikaları kapsamında da önemsenmektedir. Keskinoğlu, yıllık yaklaşık 10 bin ton kâğıdın geri dönüşümünü sağlayarak dünyanın sürdürülebilirliğine katkı sağlamaktadır.