A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE

Filename: controllers/Front.php

Line Number: 18

Backtrace:

File: /home/u7379240/keskinoglu.com.tr/application/controllers/Front.php
Line: 18
Function: _error_handler

File: /home/u7379240/keskinoglu.com.tr/index.php
Line: 332
Function: require_once

Tarifler | Keskinoğlu

Yufka Havuzunda Zerdeçallı Nefis Tavuk Sote

Hazırlanma Süresi

30 dakika

Kişi Sayısı

4 kişiliktir.

Kullanılan Malzemeler

2 AdetKeskinoğlu Tavuk Göğsü
1 AdetKuru soğan
2AdetDomates 2AdetYeşilbiber
1/2AdetKırmızı yağ biberi
2Yemek KaşığıTereyağı
1Su BardağıRende kaşar
2AdetHazır taze yufka
1 Su BardağıYoğurt
1Çay BardağıSıvı yağ
1Çay KaşığıKarbonat
1/2DemetMaydanoz
1Çay KaşığıTuz
1Çay KaşığıKarabiber
1Çay BardağıPul biber
1Çay KaşığıZerdeçal

Hazırlanma Şekli

Geniş bir tavada 1 yemek kaşığı tereyağının içine soğanları koyup, kavurun. Yağın üzerine kuşbaşı doğranmış tavuk etlerini ekleyerek iyice kavurun. Üzerine incecik doğranmış yeşil ve kırmızıbiberleri ilave edip, biraz daha kavurun. Soyulmuş ve minik minik doğranmış domatesleri de koyarak, kavurmaya devam edin. Etler kavrulunca baharatları ve tuzu ekleyin, ocağın altını kapatın. Kıyılmış maydanoz serpin ve soğuması için bekletin. Soteleri fırında pişmiş yufka havuzlarında pişirin ve kaşarla süsleyin.