A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE

Filename: controllers/Front.php

Line Number: 18

Backtrace:

File: /home/u7379240/keskinoglu.com.tr/application/controllers/Front.php
Line: 18
Function: _error_handler

File: /home/u7379240/keskinoglu.com.tr/index.php
Line: 332
Function: require_once

Tarifler | Keskinoğlu

Tavuklu Ankara Tava

Hazırlanma Süresi

30 dakika

Kişi Sayısı

4 kişiliktir.

Kullanılan Malzemeler

1PaketKeskinoğlu Piliç Kalça Kuşbaşı
1Su BardağıArpa Şehriyesi
2Su BardağıSıcak su
1AdetKuru soğan
1AdetKırmızı kapya biber
1AdetYeşil köy biberi
1AdetDomates
1Çay KaşığıKarabiber
1Tatlı KaşığıTuz
2Yemek KaşığıRavika Zeytinyağı
2Yemek KaşığıTereyağı

Hazırlanma Şekli

Tavaya 1 yemek kaşığı zeytinyağı koyup ocağı açın. Kuşbaşı kalça etini ekleyip, yüksek ısıda kavurmaya başlayın. Yemeklik doğranmış soğanları ilave edip, çevirmeye devam edin. Et suyunu çekince küp küp doğranmış biberleri, sonra da domatesi ilave edin. Ayrı bir yerde tencereye zeytinyağı koyup, arpa şehriyeyi kavurmaya başlayın. Şehriyenin rengi dönünce tavuk etini ilave edip tuzunu ve karabiberini serpin. Kaynar suyu ve tereyağını ilave edip kısık ateşte pilav gibi pişirin. Yemek demlendikten sonra güveç ya da bakır kapta servis edin.