A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE

Filename: controllers/Front.php

Line Number: 18

Backtrace:

File: /home/u7379240/keskinoglu.com.tr/application/controllers/Front.php
Line: 18
Function: _error_handler

File: /home/u7379240/keskinoglu.com.tr/index.php
Line: 332
Function: require_once

Tarifler | Keskinoğlu

Sebzeli Tavuk Graten

Hazırlanma Süresi

45 dakika

Kişi Sayısı

4 kişiliktir.

Kullanılan Malzemeler

1 adet Keskinoğlu Tavuk Göğüs Eti

1 adet Keskinoğlu Tavuk But

2 su bardağı bezelye

1 adet havuç

1 adet patates

½ adet kuru soğan

1 diş sarımsak

100 g karnabahar

1 adet kırmızı kapya biber

Beşamel Sos İçin

500 ml süt

4 yemek kaşığı tereyağı

Yarım çay bardağı un

1 adet defne yaprağı

½ adet kuru soğan

3 adet karanfil

Tuz

Karabiber

Ravika zeytinyağı

1,5 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

Hazırlanma Şekli

Havuç, patates, kuru soğan, kırmızı kapya biberi ve tavuk etlerini küçük küpler halinde doğrayın. Karnabaharı küçük parçalara ayırın ve derin dondurucuda 10 dk. kadar bekletin. Sarımsakları ince ince doğrayın. Bir tavada tavukları soteleyip, kenara alın. Aynı tavada sebzeleri soteleyin ve tavuklarla karıştırarak tuz ve karabiberi ekleyin. Un ve tereyağını ayrı bir tavada kavurun. Rengi kahverengiye dönmeden altını kapatın. Sütü tencerede ısıtın. Kuru soğanın üzerine defne yaprağını koyun ve üzerine karanfil batırıp sütün içine koyun. Kaynamaya başladığında ocaktan alın. Kavurduğunuz un ve tereyağına ekleyerek yavaş yavaş çırpın ve kıvam almasını sağlayın. Fırın kabına sebzeli tavuk eti karışımını üzerine beşamel sosunu yayın. Peynir serpin ve fırında üzeri kızarana kadar pişirin.