A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE

Filename: controllers/Front.php

Line Number: 18

Backtrace:

File: /home/u7379240/keskinoglu.com.tr/application/controllers/Front.php
Line: 18
Function: _error_handler

File: /home/u7379240/keskinoglu.com.tr/index.php
Line: 332
Function: require_once

Tarifler | Keskinoğlu

Mantarlı ve Üzümlü Tavuk Yahni

Hazırlanma Süresi

40 Dakika

Kişi Sayısı

5 Kişiliktir.

Kullanılan Malzemeler

1 paket Keskinoğlu Tavuk Göğüs Eti

10 adet arpacık soğan

1 diş sarımsak

½ çay bardağı kuş üzümü

½ çay bardağı çam fıstığı

2 dal fesleğen

1 paket Keskinoğlu Tavuk Suyu

½ kahve fincanı elma sirkesi

100 g. Mantar

½ yemek kaşığı toz şeker

40 g. Tereyağı

1 çay bardağı un

1 çay kaşığı muskat

1 çay kaşığı karanfil

Hazırlanma Şekli

Tavuk göğüs etlerini küp şeklinde doğrayıp una bulayın. Tavada 5 dakika kadar kavurun. Daha sonra tencerenin içerisine arpacık soğan ve sarımsakları ekleyin ve kavurma işlemine devam edin. İçerisine çam fıstıkları, kuş üzümü ve elma sirkesini ilave edin. Mantarları ekleyin kavurmaya devam edin. Muskat, karanfil, tuz, karabiber, toz şeker, tavuk suyun ekleyin ve kısık ateşte pişmeye bırakın. Tavuklar piştiğinde soğuk tereyağını ekleyip, karıştırarak içinde eritin. Üzerine ince doğranmış fesleğen serpip servis edin. Afiyet olsun.