A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE

Filename: controllers/Front.php

Line Number: 18

Backtrace:

File: /home/u7379240/keskinoglu.com.tr/application/controllers/Front.php
Line: 18
Function: _error_handler

File: /home/u7379240/keskinoglu.com.tr/index.php
Line: 332
Function: require_once

Tarifler | Keskinoğlu

Kremalı Tavuklu Pilav

Hazırlanma Süresi

40 Dakika

Kişi Sayısı

4 kişiliktir.

Kullanılan Malzemeler

350 g pirinç, tuz, karabiber
50 g tereyağı, 100 g badem, 75 g tuzsuz fıstık
4 – 5 adet Keskinoğlu göğüs fileto(her biri 4 parçaya ayrılmış)
2 yemek kaşığı Ravika zeytinyağı
2 adet orta boy ince doğranmış soğan
2 diş ince doğranmış sarımsak
İnce doğranmış bir kk zencefil
4 – 6 adet karanfil, 2 adet defne yaprağı
1 çay kaşığı kişniş, yarım çay kaşığı kırmızı toz biber;
225 ml yoğurt
225 ml krema
225 g yeşil üzüm
2 yemek kaşığı taze nane

Hazırlanma Şekli

Az tuz ilave edilmiş suyu kaynamaya bırakın. Pirinci azar azar ekleyin. Kısık ateşte 12 dakika civarında yumuşayana kadar pişirin. Suyunu çekince sudan geçirin. Tereyağını geniş bir tencerede orta ateşte eritin. Badem ve fıstıkları ekleyip 2 dakika kadar altın rengine dönene kadar pişirin, tabağa alıp bekletin. Başka bir tencerede tavuk parçalarını 5 dakika pişirin. Tencereden alıp bekletin. Ravika zeytinyağını tencereye ekleyip soğanları 10 dakika sık sık karıştırarak kavurun. Sarımsak, zencefil ve baharatları karıştırarak pişirin.  2 -3 yemek kaşığı yoğurt ekleyip karıştırın. Tavukları ve badem ile fıstığı karışıma ekleyip karıştırın. 125 ml kaynamış su ve tuz ile karabiber ekleyin. Kısık ateşte 10 dakika tavuklar yumuşayana kadar pişirin. Krema, üzüm ve kalan baharatları ekleyerek servis yapın.