A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE

Filename: controllers/Front.php

Line Number: 18

Backtrace:

File: /home/u7379240/keskinoglu.com.tr/application/controllers/Front.php
Line: 18
Function: _error_handler

File: /home/u7379240/keskinoglu.com.tr/index.php
Line: 332
Function: require_once

Tarifler | Keskinoğlu

Kerevizli Piliç Çorbası

Hazırlanma Süresi

2 Saat

Kişi Sayısı

6 kişiliktir.

Kullanılan Malzemeler

1-1,5 kg. yarım Keskinoğlu piliç
2 adet soğan,
2 diş sarımsak, (doğranmış)
2 adet havuç, (doğranmış)
2 pırasa, (dilimlenmiş)
2 kereviz adet kereviz yaprağı, (doğranmış)
75 gram tereyağı

Hazırlanma Şekli

Tencereye piliç etini koyup su ile doldurun. Soğan, sarımsak, havuç, pırasa ve kerevizi ekleyin, kaynamaya bırakın. Ağır ateşte piliç etleri pişene kadar bir buçuk saat pişirin. Daha sonra ateşin üzerinden alıp piliç etlerinin derilerini soyun ve doğrayın. Etlerden arta kalan suyu süzgeçten geçirip ayırın. Temiz bir tavada tereyağını eritin ve unu ekleyip karıştırın. İyice kıvama gelene kadar karıştırmaya devam edin, süzülmüş et suyunu da ekleyip, ağır ateşte pişirin. Tuz ve karabiberi ilave edin. Yumurta sarılarını ve kremayı ise ayrı bir kapta çırpıp, bu karışıma ekleyin. Tekrar ateşin üzerine koyun, derileri alınmış ve doğranmış piliç etleri ateşte pişen karışıma ilave edin, maydanoz serpip servis yapın. Afiyet olsun.
Kreması:
Tereyağı ve un karışımının renklenmemesi için, 1 dakikadan fazla olmamak kaydıyla pişirin. Yumurta sarılarını kremaya servisten hemen önce ekleyin.