Ispanaklı Tavuk Çorbası

Hazırlanma Süresi

30 Dakika

Kişi Sayısı

4 kişiliktir.

Kullanılan Malzemeler

2 Adet Keskinoğlu Fileto (Haşlanmış)
200 g ıspanak
1 Adet havuç
3 Yemek kaşığı un
2 Yemek kaşığı Ravika Zeytinyağı
4 Su bardağı tavuk suyu
Tuz, karabiber

Hazırlanma Şekli

Havuç ve doğranmış ıspanakları Ravika zeytinyağında kavurun. Unu da ekleyip biraz daha kavurmaya devam edin. 4 bardak tavuk suyunu ilave ettikten sonra yavaş yavaş karıştırın. Küçük parçalara ayırdığınız tavuk etlerini tavuk suyunun içine katın. Tuzunu da ekledikten sonra kaynamaya bırakın. Kaynamaya başlayınca 10 dakika kadar daha pişirerek sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.