A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE

Filename: controllers/Front.php

Line Number: 18

Backtrace:

File: /home/u7379240/keskinoglu.com.tr/application/controllers/Front.php
Line: 18
Function: _error_handler

File: /home/u7379240/keskinoglu.com.tr/index.php
Line: 332
Function: require_once

Tarifler | Keskinoğlu

Bademli Tavuk Dolması

Hazırlanma Süresi

40 Dakika

Kişi Sayısı

4 kişiliktir.

Kullanılan Malzemeler

1 adet Keskinoğlu piliç
1 çay kaşığı Ravika zeytinyağı
1 çay kaşığı kırmızı biber
Limon suyu
1 çorba kaşığı soya sosu
1 çorba kaşığı bal

PİLAV İÇİN
2,5 su bardağı pirinç
2,5 su bardağı su
1 soğan rendesi
1 çay bardağı kuş üzümü
100 g soyulmuş badem
Tuz
2 kesme şeker
½ demet dereotu
1 çay kaşığı yeni bahar
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tarçın


SÜSLEMEK İÇİN

Nar
Kayısı
Nane
Ayva

Hazırlanma Şekli

Keskinoğlu pilici kırmızı biber, limon suyu, soya sosu, bal ve tuz ile ovun, 20 dakika dinlendirdikten sonra fırın tepsisine yerleştirin. 200 derecede ısıtılmış fırında 1 saat pişirin. Pilav tenceresine sıvıyağ, şeker, defne yaprağı ve bademleri koyup kavurun. Kavrulan bademleri tencereden alıp, tencereye 2,5 su bardağı su koyun. Su kaynayınca daha önceden sıcak tuzlu suda1 saat bekletip iyice yıkadığınız pirinci ilave ederek üzerine kuş üzümünü de ekleyip 15 dakika kadar pişirin. Baharatlarını, bademi ve dereotunu ilave ettiğiniz harmanlanan iç pilavı soğumaya bırakın. Daha sonra tepsideki tavuğun içini iyice  doldurun. Kalan pilavı tavuğun etrafına koyarak sıcak fırında 10 dakika daha pişirin. Fırından alınan yemeğin üzerine nar taneleri serpip etrafını ayva dilimleri, kayısı ve nane ile süsleyin.